Prodhime shqip

Gatuaj dhe shijo në rrugë

Prodhime shqip

Çdo të premte ora 17:00

Gatimet e rrugës po përjetojnë një revolucion, duke frymëzuar shefa të kuzhinës së sotme moderne anembanë botës...nga Rrethi Arktik në Azinë Juglindore, nga erëzat e Lindjes së Mesme në plazhet e Karaibeve, Ainslei Herriot gatuan e shijon disa prej recetave sekrete të ushqimit të rrugës

 

ARTIKUJ TE NGJASHEM

On air:Një arkitekte nëper panaire
Me pas:Blind Taste ep 1/Java 3

SOT NE LIVING HD

  • Arti i mbijetesës Ep 2 23:07
  • Thesaret e botës 23:56
  • Gatuaj dhe shijo në rrugë ep 66 00:10
  • Shtëpi magjepsëse ep 2 00:57
  • Udhëtim me shije ep 6 01:25
  • Të udhëtosh me stil ep 6 01:48
  • Shtëpia e madhe ep 2 02:13