Prodhime shqip

Shtëpi e ëmbla shtëpi ; Sezoni 1

Prodhime shqip

Çdo të mërkurë ora 19:15

Udhëtojmë nëpër botë me Karolinën dhe Pirsin për të zbuluar projektet e jashtëzakonshme dhe ndërtimet e shtëpive më të bukura në botë. Do të takojmë arkitektët dhe pronarët e shtëpive të cilët kanë marrë guximin për të ndërtuar shtëpi të pazakonta në terrene të vështira.

ARTIKUJ TE NGJASHEM

On air:Një arkitekte nëper panaire
Me pas:Blind Taste ep 1/Java 3

SOT NE LIVING HD

  • Arti i mbijetesës Ep 2 23:07
  • Thesaret e botës 23:56
  • Gatuaj dhe shijo në rrugë ep 66 00:10
  • Shtëpi magjepsëse ep 2 00:57
  • Udhëtim me shije ep 6 01:25
  • Të udhëtosh me stil ep 6 01:48
  • Shtëpia e madhe ep 2 02:13