Prodhime shqip

Ha mire dhe lire/Street food Azia

Prodhime shqip

On air:Blind Taste ep 1/Java 3
Me pas:Arti i mbijetesës Ep 2

SOT NE LIVING HD

  • Thesaret e botës 23:56
  • Gatuaj dhe shijo në rrugë ep 66 00:10
  • Shtëpi magjepsëse ep 2 00:57
  • Udhëtim me shije ep 6 01:25
  • Të udhëtosh me stil ep 6 01:48
  • Shtëpia e madhe ep 2 02:13
  • Më duhet të ndreq banjën ep 3 02:58