Prodhime shqip

Festa me Olgën

Prodhime shqip

On air:Tek kuzhina e Lindes ep 4
Me pas:Në tavolinën e Shefit ep 5

SOT NE LIVING HD

  • Një arkitekte nëper panaire 21:50
  • Blind Taste ep 1/Java 3 22:08
  • Arti i mbijetesës Ep 2 23:07
  • Thesaret e botës 23:56
  • Gatuaj dhe shijo në rrugë ep 66 00:10
  • Shtëpi magjepsëse ep 2 00:57
  • Udhëtim me shije ep 6 01:25