Prodhime te huaja

Ëmbëlsirat e Zumbos

Prodhime te huaja

On air:Ne forme per 30 dite ep 2
Me pas:Shije Spanjolle Ep 2

SOT NE LIVING HD

  • Fundjava e Rik Stein/Bolonja 09:58
  • Udhëtim me Tren 11:01
  • Të udhëtosh me stil Ep 7 12:05
  • Ha mirë dhe lirë ep 4 12:31
  • Një kujdes më shumë për ushqimin 13:02
  • Sot po kaloj nga ty ep 3 13:31
  • Projektet e Xheni Garth Ep 7 14:00