Prodhime shqip

10 must për garderobën tuaj

Prodhime shqip

Nuk keni mundësi të rinovojnë garderobën çdo sezon të ri? Përmes ekspertëve, personazheve të njohur, këshillave dhe informacioneve, ne do ju mësojmë se si garderoba juaj të mos dalë kurrë nga moda!
"10 must për garderobën tuaj", çdo të mërkurë në orën 18:00 vetëm në LIVING HD

ARTIKUJ TE NGJASHEM

On air:Nga e para
Me pas:Një lugë reçel

SOT NE LIVING HD

  • Në shtëpinë e Michael Kors 14:51
  • Kartolina 15:05
  • Shije Fshati 15:30
  • Home Makeover 15:49
  • Një kujdes më shumë për ushqimin 16:03
  • Shtëpi magjepsëse 16:28
  • Kuzhina e intolerancave 16:58