Prodhime shqip

Kuzhina Intolerancave

Prodhime shqip

Vuani nga intoleranca ndaj glutenit? Nuk dini ç’të gatuani, pasi shumë receta ju shkaktojnë fryrje barku e probleme të tjera shëndetësore? Nëse është kështu, ndiqni programin më të ri në Living HD, çdo të martë ora 17:30 Kuzhina Intolerancave

ARTIKUJ TE NGJASHEM

On air:Dedektivët e ushqimit
Me pas:Sfida e poçarisë

SOT NE LIVING HD

  • Udhëtime Amerikane 22:07
  • Në atelie 22:40
  • Sfidë Ëmbëlsirash 23:28
  • Rindërtuesit e shtëpive 00:23
  • Krijo dhe ndrysho me Olgen 00:45
  • Ana tjetër e medaljes 01:15
  • Të udhëtosh me stil 02:11