Prodhime shqip

HOJZAT

Prodhime shqip

Linda Fishta dhe Edi Gogu, dy mikeshat e dashura të Living vijnë së bashku për të sjellë një emision, recetat e të cilit kanë në bazë mjaltin. Në çdo puntatë, mësojmë receta të reja, me shije dhe të shëndetshme nga dy bletët punëtore!
Çdo të enjte, ora 17:30 në Living HD!

ARTIKUJ TE NGJASHEM

On air:Nga një fabrikë në tjetrën ep 4
Me pas:Në tavolinën e Shefit ep 6

SOT NE LIVING HD

  • My Living ep 8 21:05
  • Nëpër botë me Filin ep 6 22:10
  • Vjena ep 2 23:10
  • Shtëpi e ëmbla shtëpi ep 3 00:10
  • Bëje vetë ep 5 01:09
  • Me Pamje nga deti ep 7 01:52
  • Origjina e shijes 02:39