Prodhime shqip

Krijo dhe ndrysho me Olgën

Prodhime shqip

Bashkë me Olgën do mësojmë t'iu japim vlerë gjërave që mendojmë se janë të panevojshme, të krijojmë dhurata të ndryshme, të realizojmë konfeta, të dekorojmë shtëpinë me gjëra të thjeshta dhe të vogla. Çdo të premte në LIVING HD ora 17:30
Ky emision mundësohet nga Spring

ARTIKUJ TE NGJASHEM

On air:Ana tjetër e medaljes Ep 4
Me pas:Ne forme per 30 dite ep 2

SOT NE LIVING HD

  • Shije Spanjolle Ep 2 09:34
  • Fundjava e Rik Stein/Bolonja 09:58
  • Udhëtim me Tren 11:01
  • Të udhëtosh me stil Ep 7 12:05
  • Ha mirë dhe lirë ep 4 12:31
  • Një kujdes më shumë për ushqimin 13:02
  • Sot po kaloj nga ty ep 3 13:31