Prodhime te huaja

Fundjava e gjate e Rick Stein

Prodhime te huaja

Çdo të hënë ora 20:00

Erik Stejn na çon në disa nga destinacionet më të bukura në Evropë. Ai e shoqëron shikuesin në vende historike, kulturore por edhe në tregjet, baret, kantinat dhe restorantet më të shkëlqyer duke kërkuar për përsosmëri ushqimore dhe gjithashtu disa receta të shkëlqyera që njerëzit do të duan të gatuajnë në shtëpi.

ARTIKUJ TE NGJASHEM

On air:E di që mund ta bësh edhe vetë?
Me pas:Kështjellat e Skocisë

SOT NE LIVING HD

  • Kuzhina e intolerancave 16:31
  • Gatuaj dhe shijo në rrugë 17:06
  • Nga një fabrikë në tjetrën 17:55
  • Shopping Night 18:58
  • Shtëpi magjepsëse 19:58
  • Hojzat 20:27
  • Dedektivët e ushqimit 21:08