Prodhime te huaja

Bëje vetë

Prodhime te huaja

A s’do të ishte bukur të gjeje një mënyrë dhe të bëje të njohur njerëz, që janë të aftë të bëjnë diçka origjinale nga fillimi dhe t’i tregojnë botës talentin e tyre? Kështu që le të bëjmë një program! Ne vendosëm të organizonim një konkurs, që do të sjellë në këtë punishte artistë dhe artizanë të shumtë. Çdo javë, krijuesit tanë do të konkurrojnë në sfida, që ne i kemi planifikuar për të vënë në provë aftësitë e tyre.

ARTIKUJ TE NGJASHEM

On air:Shopping Night
Me pas:Për 7 ditë

SOT NE LIVING HD

  • Interior 00:53
  • Xhada në Itali 01:20
  • Hotelet e ëndrrave 01:43
  • Pushimet e Ëndrrave 02:43
  • Ha mirë dhe lirë 03:43
  • Restaurime në Charleston 04:12
  • Gatuaj dhe shijo në rrugë 04:33