Prodhime te huaja

Recetat Italiane te Xhejmit

Prodhime te huaja

Çdo të mërkurë ora 18:00

Nuk ka vend tjetër si Italia. Peizazhi, njerëzit, historia. Ushqimi fantastik këtu s'ka të bëjë me shefat që kanë fituar yje Mishlën, por me recetat e përgatitura në shtëpi. Në këto seri, do të shkoj drejt e në zemër të gatimit italian. Te nënat dhe gjyshet e Italisë. Ato i kanë përsosur këto receta dhe i kanë kaluar brez pas brezi.

ARTIKUJ TE NGJASHEM

On air:Shtëpia e madhe
Me pas:Shopping Night

SOT NE LIVING HD

  • Për 7 ditë 00:05
  • Interior 00:53
  • Xhada në Itali 01:20
  • Hotelet e ëndrrave 01:43
  • Pushimet e Ëndrrave 02:43
  • Ha mirë dhe lirë 03:43
  • Restaurime në Charleston 04:12