Rreth nesh

Rreth Nesh

Rreth nesh

Për herë të parë në Shqipëri vjen në ekranin e televizorit, kanali i dedikuar ekskluzivisht përditshmërisë së femrave dhe meshkujve shqiptarë dhe stilit të jetesës. Në Living do të ketë gjithçka për kuzhinën, modën, bukurinë, estetikën, udhëtimet, peshkimin, kopshtarinë dhe dekorin e shtepivë.

Living është një udhërrëfyes plot ngjyra dhe shije për secilin nga ju. Ҫdo aspekt i të jetuarit me pasion, të ushqehemi me fantazi, të duam natyrën, ta përdorim atë në funksionin tonë, të njohim trupin dhe shpirtin, të kujdesemi për të dy, të shndërrojmë shtëpinë ku jetojmë në një oaz qetësie, të visheni, grimoheni, dhe të përdorni sa më shumë fantazinë. Nuk është as e veshtirë dhe as e lodhshme...

Living do të jetë një urë lidhëse për botën e femrave, do të jetë një dritare komunikimi ku ju do të gjeni vetveten dhe do t’iu mesojë ti jepni rëndësinë e duhur çdo momenti dhe detaji të ditës suaj.

Në Living do të gjeni një udhezues për të përmirësuar më mirë jetën tuaj!

On air:Bëje vetë ep 4
Me pas:Vetëm 73 pyetje

SOT NE LIVING HD

  • Sot po kaloj nga ty ep 1 03:00
  • Hotelet e ëndrrave ep 1 03:34
  • Udhëtime Amerikane ep 5 03:35
  • E urrej kopshtin tim ep 1 05:05
  • Shije Spanjolle ep 6 05:26
  • Ndërtuesit e shtëpive në pemë ep 11 05:50
  • Origjina e shijes 06:32