Prodhime shqip

Familja Kuqezi

Prodhime shqip

familajr

“Familja kuqezi” është serial komedia më e veçantë e zhanrit ‘Situation comedy’, prodhuar dhe realizuar nga Tring, në bashkëpunim me profesionistët më të mirë të fushës së artit të komedisë në vend. Ky sitcom përshkruan realitetin social, familjar dhe kulturor shqiptar dhe kryesisht është një serial që synon, përveç argëtimit, hulumtimin dhe trajtimin e problemeve që kalon familja shqiptare.
Kuqezët janë padyshim një familje model , jo në kuptimin që është perfekte, por në atë se, pavarësisht problemeve që kalon ajo mbetet në frymë një familje pozitive ku mbizotëron morali, respekti reciprok dhe vlerat më të mira.
Seriali synon të sjellë një humor të pastër dhe të angazhuar, mbështetur tek karakteret, situate, batuta dhe reagime.
Oraret e transmetimit:
çdo të shtunë, ora 19:00 në Jolly
çdo të hënë, ora 21:30 në Smile
çdo të martë, ora 16:00 në Shqip

ARTIKUJ TE NGJASHEM

On air:Sfida e poçarisë
Me pas:Ëmbëlsirat e Anës

SOT NE LIVING HD

  • Projektet e Xheni Garth 05:25
  • Ndërtojmë kopshtin tuaj 05:47
  • Tirana Street Style 05:54
  • Adc Show 06:26
  • Ditë e re, peshk i ri 07:36
  • Horoskopi Javor 07:54
  • 10 Must për garderobën tuaj 08:02