Prodhime te huaja

Ndërtuesit e shtëpive në pemë

Prodhime te huaja

On air:Në kuzhinën e Lindës
Me pas:Gatuaj dhe shijo në rrugë

SOT NE LIVING HD

  • Kështjellat e Skocisë 04:42
  • Ana dhe Ariu 05:39
  • Shpejt dhe thjesht nga Xhejmi 06:03
  • Ha mirë dhe lirë 06:31
  • Shtëpi e ëmbla shtëpi 07:00
  • Horoskopi Javor 07:47
  • Të vërtetat mbi ushqimin 07:56