Prodhime shqip

Dite e re peshk i ri

Prodhime shqip

shefdf
Shef Kjodiani sjell për të gjithë shikuesit e Living receta të ndryshme me bazë peshku. Në dymbëdhjetë puntata sjellim informaion, receta dhe sekretet e gatimit të peshkut, një ushqim me shumë vlera për ne. Çdo të martë, ora 17:30 në Living HD!

ARTIKUJ TE NGJASHEM

On air:Dedektivët e ushqimit
Me pas:Sfida e poçarisë

SOT NE LIVING HD

  • Udhëtime Amerikane 22:07
  • Në atelie 22:40
  • Sfidë Ëmbëlsirash 23:28
  • Rindërtuesit e shtëpive 00:23
  • Krijo dhe ndrysho me Olgen 00:45
  • Ana tjetër e medaljes 01:15
  • Të udhëtosh me stil 02:11