Prodhime shqip

Ana dhe Ariu

Prodhime shqip

anaariu

Ana me shokun e saj arushin dhe me ndihmën e teta Edit do t’ju tregojnë se si të përgatisni recetat e Mashës. Përgatisni enët e kuzhinës, përbërësit e freskët dhe t’i futemi punës. Emmm sa më shijuan sepse mësova dhe shumë vlera për çdo ushqim që hamë ne fëmijët. Çdo të shtunë në orën 17:00 në Tring Tring dhe çdo të diel në 12:30 në Living HD.

ARTIKUJ TE NGJASHEM

On air:Ndërtimi i Australisë
Me pas:Ne forme per 30 dite ep 3

SOT NE LIVING HD

  • Shtëpi magjepsëse 18:24
  • Gatuaj dhe shijo në rrugë 18:53
  • Home Makeover 19:40
  • Kështjellat e Skocisë 20:00
  • Hotelet e ëndrrave 20:59
  • Përgjigju, gatuaj, fito 22:02
  • Të shijojmë Siçilinë 22:56