Prodhime shqip

Udhëtim me shije/ Sezoni i dytë

Prodhime shqip

livinvf

Udhëtim me shije rinis shtegëtimin e tij në kërkim të trevave me tradita të veçanta kulinarike. Sezoni I dytë televiziv I këtij programi do të zbulojë receta shumë të veçanta, të vjetra dhe me histori. Bukuria e trevave shqiptare, e ndërthurur me kulturën, historinë e vendit tonë dhe personazhe të jashtëzakonshëm, janë formula që i japin këtij programi të gjitha dimensionet e shijes.

Çdo të shtune ora 16:00 ne Living HD

ARTIKUJ TE NGJASHEM

On air:My Living sez 7
Me pas:Recetat italiane të Xhejmit

SOT NE LIVING HD

  • E di që mund ta bësh edhe vetë? 15:01
  • Kështjellat e Skocisë 15:34
  • Kuzhina e intolerancave 16:31
  • Gatuaj dhe shijo në rrugë 17:06
  • Nga një fabrikë në tjetrën 17:55
  • Shopping Night 18:58
  • Shtëpi magjepsëse 19:58