Prodhime shqip

Sara's Makeup

Prodhime shqip

On air:Në kuzhinën e Lindës
Me pas:Gatuaj dhe shijo në rrugë

SOT NE LIVING HD

  • Historia e një dizajni 15:52
  • Historia e një dizajni 15:58
  • E urrej kopshtin tim 16:10
  • Argëtim në kuzhinë 16:32
  • A Cook Abroad 17:00
  • Kuzhina e intolerancave 18:02
  • Turet e mëdha të Skocisë 18:22