Prodhime shqip

Udhëtim me shije

Prodhime shqip

udhetimed

Çdo të enjte ora 20:00 ne Living HD

Linda Fishta, ekspertja e kuzhinës Living, do të udhëtojë me ju çdo javë në treva të pasura me tradita, natyrë dhe histori të rralla. Vlerat e jashtëzakonshme të Shqipërisë do të shërbehen përmes tryezës dhe gatimeve, të cilat përveç shijes, mbartin histori dhe shumë emocione. 

 

ARTIKUJ TE NGJASHEM

On air:Dy vëllezër në biznes
Me pas:Kuzhina e dhjetorit

SOT NE LIVING HD

  • Në atelie 01:08
  • Arkitektura 01:53
  • Sfidë Ëmbëlsirash 02:19
  • Recetat e festave 03:15
  • Në atelie 03:48
  • Një kujdes më shumë për ushqimin 05:18
  • My Living sez 8 06:05