Programacioni

Ëmbëlsirat e Anës

Programacioni

saierfd

E hënë, e mërkurë ora 10:30

Shefja Anna Olson na fton ne kuzhinen e saj per te mesuar mjeshterine e pjekjes dhe embelsirave. Meringues, mousses apo muffins,  nuk ka shume rendesi sepse ne cdo episod shikuesit do te kalojne permes mesimeve te "embla" duke filluar nga bazat e pjekjes deri te teknikat e nje mastershefi te vertete.

ARTIKUJ TE NGJASHEM

On air:Ana tjetër e medaljes
Me pas:Në tavolinën e Shefit

SOT NE LIVING HD

  • Argëtim në kuzhinë 14:27
  • Vetëm 73 pyetje! 14:50
  • Ana tjetër e medaljes 15:09
  • Të shijojmë Siçilinë 16:04
  • Ndërtimi i Australisë 17:09
  • Kuzhina e intolerancave 17:36
  • Home Makeover 17:52