Prezantuesit

Marjana Kondi

Prezantuesit

marjana kondi

Marjana Kondi u lind në Tiranë më 21 Shkurt 1961. Aktore e teatrit të estradës. Interpretoi disa role në kinema mes të cilëve një rol kryesor tek “Fejesa e Blertës”, si dhe disa role në telefilmat e TVSH-së. Gjithashtu ka marr pjesë në seritë e para te Shoë "Portokalli", gjatë vitit 2004-2005 në Top Chanel. Në vitin 2016 Marjana prezantoi emisionin ‘’Qeni im’’ I cili u transmëtua në kanalin Living HD.

ARTIKUJ TE NGJASHEM

On air:Një lugë reçel
Me pas:Në Tavolinën e Shefit

SOT NE LIVING HD

  • Gatimi 21:05
  • Udhëtime Amerikane 22:00
  • Në atelie 22:34
  • Shopping Night Home edition 23:16
  • Një arkitekte nëper panaire 00:01
  • Më duhet të ndreq banjën 00:13
  • Kuzhina e intolerancave 00:34