Prezantuesit

Iva Tiço

Prezantuesit

Iva Tico

Iva Tiço, ka lindur më 1 Qershor 1976 dhe në 1998, menjëherë pas diplomimit, nis punë si gazetare pranë Gazetes Shqiptare. Më vonë karriera e saj do të vazhdojë me gazetat Shekulli, Korrieri, Dita dhe në 2003 me Revistën Klan. Eksperienca e saj në këtë revistë do të pasonte më pas me postin e Kryeredaktores së Revistës Jeta, detyrë të cilën do ta mbante për më shumë se 4 vjet. Në të njëjtën kohë Iva Tiço nis edhe karrierën në administratën shtetërore, si Zëdhënëse e Ministrisë së Ekonomisë dhe Energjitikës dhe pas rikompozimit të kabinetit qeveritar, si zëdhënëse e Ministrisë së Bujqësisë, Ushqimit dhe Mbrojtjes së Konsumatorit. Pjesëmarrja në jurinë e Dancing nuk ishte eksperienca e saj e parë televizive – tre vjet më parë ajo ishte anetarë e jurisë së një formati të ngjashëm “C’est la vie”, ku vipat sfidonin njëri tjetrin si këngëtar. Tashmë Iva është prezantuese në një nga emisionet më të ndjekura në platformën Tring, Sot po kaloj nga ty.

ARTIKUJ TE NGJASHEM

On air:Kështjellat e Skocisë
Me pas:ADC show

SOT NE LIVING HD

  • Kundalini Yoga 19:12
  • Origjina e shijes 19:49
  • Historia e Uiskit 20:04
  • Ëmbëlsirat e Zumbos 20:59
  • Nga e para 21:55
  • Thesaret e botës 22:50
  • Sfida e poçarisë 23:07