Prezantuesit

Florian Agalliu

Prezantuesit

Florian Agalliu

Aktori i njohur i Teatrit te Metropolit, dhe i serialit "Komuna e Parisit", u bë edhe më shumë i njohur si moderator i rubrikës së tij në “Top Channel”, më pas si moderator i lotarisë së fatit.  Florian Agallliu është i njohur për publikun e gjërë për rolet e tij në teatër, kinematografi dhe seriale televizive, jo vetëm si profesionist, por edhe për hijeshinë e tij si mashkull. Ai ka drejtuar në mënyrë të suksesshme sezonin e parë dhe të dytë të realityshoë-t kushtuar kulinarisë "Blind Taste" në platformën Tring dhe Vizion Plus.

ARTIKUJ TE NGJASHEM

On air:Vende të pashkeluara
Me pas:Në shoqërinë e Betit

SOT NE LIVING HD

  • Shtëpi e ëmbla shtëpi 21:01
  • Thesaret e botës 21:50
  • Gatimi 22:06
  • Ndërtuesit e shtëpive në pemë 23:07
  • Në shtëpinë e… 23:53
  • Surpriza SD 00:06
  • My Living 00:58