Prezantuesit

Xhani Shqerra

Prezantuesit

xhani shqerra

Xhani Shqerra është një prezantues, këngëtar, model dhe balerin i cili u rrit me famën, kur ai u shfaq në fillimet e tij në vitin 2000 me këngën në gjuhën italiane "Un posto nel tuo cuore". Këngë të tjera hite të tij janë: "Tu juego" (2006) e njohur në Amerikën e Jugut; "Chanson d'amour" (2007) një hit në Itali, Francë dhe Shqipëri.

Xhani Shqerra është një shoëman, i suksesshëm në fushën e modës dhe muzikës.  Në vitin 2012 Xhani Shqerra mori pjesë ne formatin  e famshëm  Dancing with the Stars Albania.  Tashmë Xhani është i angazhuar në prezantimin e emisionit ‘’My Living’’ në platformën Tring.

ARTIKUJ TE NGJASHEM

On air:Dy vëllezër në biznes
Me pas:Gatuaj dhe shijo në rrugë

SOT NE LIVING HD

  • Horoskopi Javor 08:01
  • Në tavolinën e Shefit 08:09
  • Mace apo Qen? 08:53
  • 10 Must për garderobën tuaj 09:57
  • Pushimet e Ëndrrave 10:56
  • Ana tjetër e medaljes 12:00
  • Shtëpi e ëmbla shtëpi 13:00