Prodhime te huaja

Shtëpia në 360º

Prodhime te huaja

tyty

Çdo të premte, ora 15:00

Ky është një format televiziv dedikuar arkitekturës, mobilimit, punës me dorë, artizanatit etj. Prej tre vjetësh bashkëpunojnë në këtë program arkitektët më të mirë italianë në kërkim të shtëpive, ndërtesave apo projekteve më interesante për t`ua sugjeruar spektatorëve. Në çdo seri, Mario Barghi (fytyrë e njohur për publikun shqiptar nga rolet në serialet “Carabinieri” dhe “100 vitrinat”) do t`ju drejtojë në tendenca e panaire kushtuar atyre që e dashurojnë shtëpinë në 360º.

ARTIKUJ TE NGJASHEM

On air:Vetëm 73 Pyetje!
Me pas:A Cook Abroad (udhëtime)

SOT NE LIVING HD

  • Sfidë Ëmbelsirash 00:04
  • Në Tavolinën E Shefit 01:00
  • Hotelet E Ëndrrave 01:42
  • Trend Interiors 02:41
  • Udhëtim Me Shije 03:05
  • Ëmbëlsirat e Anës 03:40
  • Fundjava e Rik Stein 04:02