Prodhime te huaja

Biznes familjar

Prodhime te huaja

me familjen Herrison çdo ditë, ora 22:00

Shumë kohë para krijimit të bankave, dyqanet e pengjeve ishin forma kryesore e kreditimit të konsumatorëve në SHBA, deri në vitin 1950. “Biznes familjar” ju fut në botën shumëngjyrëshe të këtij biznesi, ku familja Herrison prej tre brezash udhëheq. Riçardi, Riku dhe Korei - gjyshi, babai dhe nipi - të tre kanë një sy të mprehtë për të caktuar vlerën e duhur të diçkaje të çmuar, gjëra që zënë një vend të rëndësishëm në histori. Është në dorën e tyre të vendosin se çfarë është origjinale dhe çfarë false, çfarë fshihet pas një gjëje të çmuar dhe sa vlen ajo?

ARTIKUJ TE NGJASHEM

On air:Ne forme per 30 dite ep 3
Me pas:Shtëpi magjepsëse

SOT NE LIVING HD

  • Gatuaj dhe shijo në rrugë 18:53
  • Home Makeover 19:40
  • Kështjellat e Skocisë 20:00
  • Hotelet e ëndrrave 20:59
  • Përgjigju, gatuaj, fito 22:02
  • Të shijojmë Siçilinë 22:56
  • Vetëm 73 pyetje! 23:56