Prodhime te huaja

Cosi casa

Prodhime te huaja

nga Mario Barghi çdo të enjte, ora 21:30

Ky është një format televiziv dedikuar arkitekturës, mobilimit, punës me dorë, artizanatit etj. Prej tre vjetësh bashkëpunojnë në këtë program arkitektët më të mirë italianë në kërkim të shtëpive, ndërtesave apo projekteve më interesante për t`ua sugjeruar spektatorëve. Në çdo seri, Mario Barghi (fytyrë e njohur për publikun shqiptar nga rolet në serialet “Carabinieri” dhe “100 vitrinat”) do t`ju drejtojë në tendenca e panaire kushtuar atyre që e dashurojnë shtëpinë në 360º.

ARTIKUJ TE NGJASHEM

On air:My Living sez 7
Me pas:Rindërtuesit e shtëpive

SOT NE LIVING HD

  • Fundjava e gjatë e Rik Stein 20:06
  • Shtëpia e madhe 21:10
  • Bëje vetë 21:59
  • Thesaret e botes 22:44
  • Kopshtet franceze 23:02
  • Ndërtuesit e shtëpive në pemë 00:02
  • Arti që dhuron 00:44