00:02
Shopping Queens
Detaje
Java 2/ 5 vajza me një buxhet të caktuar, me një temë të dhënë dhe me vetëm 4 orë në dispozicion do të bëjnë pazar për të gjetur veshjen më të mirë. Secila prej tyre do të votohet nga 4 vajzat e tjera dhe në fund një juri profesioniste do të shpallë fituesen. Moderatore Aurela Hoxha, me pjesmarrjen e stilistes Rezarta Skifteri.
00:51
Sfidë Ëmbëlsirash
Detaje
Episodi 1: Dymbëdhjetë pastiçerë amatorë në Britaninë e Madhe kaluan dhjetë javë duke përgatitur ëmbëlsira dhe bukë të ndryshme. Në këtë garë ose shkëlqen ose humbet. Nuk ka rrugë të mesme.
01:46
Hotelet e ëndrrave
Detaje
Episodi 4: Anembanë botës gjenden hotele të mrekullueshme, vepra të vizionit të patrembur dhe sipërmarrjes së guximshme.Këto hotele janë produkt i risisë, novacionit, krijimtarisë dhe një pune të jashtëzakonshme.
02:43
Udhëtim me Tren
Detaje
Episodi 1, Stambolli: Po nisemi drejt një aventure hekurudhore, e cila do të na çojë në zemër të Evropës. Me anë të "Udhërrëfyesi hekurudhor kontinental" do të eksplorojmë qytetet, artin, kulurën,misteret dhe traditat e tyre ekzotike.
03:41
Ha mirë dhe lirë
Detaje
Episodi 5: Eksploroni ushqimin në rrugë përmes një udhëtimi në 9 qytete aziatike.Receta, traditë, shije dhe aroma në pjatat e servirura në rrugë.
04:14
Arkitektura
Detaje
Episodi 2, Shkolla e Sizës: Një ndërtesë, një arkitekt: të dhëna mahnitëse mbi arkitekturën e shekullit të 19-të dhe projektet më ambicioze arkitekturore të Artit Modern.
04:41
Gatimi
Detaje
Episodi 4, Toka: Dokumentar që sjell lidhjen mes gatimit si një nevojë njerëzore për mbijetesë dhe gatimit sot. Çdo episod do të përqendrohet në një element të ndryshëm natyror dhe marrëdhëniet e tij me metodat e gatimit të lashtë dhe modern.
05:33
Nga një fabrikë në tjetrën
Detaje
Episodi 4, Biçikletat: Takime ekskluzive në disa nga fabrikat më të mëdha në Britani për të zbuluar sekretet prapa prodhimit të disa prej produkteve të preferuara.
06:31
Shpejt dhe thjesht nga Xhejmi
Detaje
Episodi 5: Në këtë sezon të dytë, Shef Xhejmi Oliver mbyll ciklin e tij të recetave të shpejta dhe të thjeshta. Përsëri ai do të sjellë receta me pak përbërës, të thjeshta në gatim sidomos për ditët e ngarkuara dhe pa energji për gatime të ndërlikuara.
06:59
Interior
Detaje
Episodi 16: Është poetike, është boheme dhe është këtu në Nims. Kjo është shtëpia e stilistes Mirjam Balei Devidalit. Çfarë përdorim me dhjetëra herë gjatë ditës?
07:26
Blind Taste
Detaje
Java 4, Sezoni 3:Një program për të gjithë ata të cilët besojnë në aftësitë e tyre në gatim. Patenta e famshme e realizuar me njerëz të thjeshtë. Emocion, humor, aftësi garuese të gjitha nën patentën ndërkombëtare, BLIND TASTE.
08:20
Super Dado
Detaje
Episodi 2: Seriali hit që ju ofron teknika e këshilla si të jeni prindër të suksesshëm. Superdadoja, një Mary Poppins e kohëve moderne, emri i vërtetë i së cilës është Xho Frost, ka zhvilluar prej 16 vjetësh teknika unike për të ndihmuar prindërit në vështirësi me fëmijët e tyre tekanjozë.
09:06
Nga të shkatërruara në të jashtëzakonshme
Detaje
Episodi 3:Në këtë emision do të njihemi me pronarët, shtëpitë e të cilëve janë të shkatërruara. Do të shohim se si këto shtëpi me një buxhet të limitur do të shndërrohen në shtëpi të jashtëzakonshme.
10:10
Ëmbëlsirat e Zumbos
Detaje
Episodi 10: Pasioni i Adriano Zumbos për ëmbëlsirat i dha jetë një perandorie. Pastiçierët amatorë më të zotë australianë do të mundohen ta riprodhojnë atë. Mirë se erdhët në "Ëmbëlsirat e Zumbos"!
11:02
Shopping Queens
Detaje
Java 3/ 5 vajza me një buxhet të caktuar, me një temë të dhënë dhe me vetëm 4 orë në dispozicion do të bëjnë pazar për të gjetur veshjen më të mirë. Secila prej tyre do të votohet nga 4 vajzat e tjera dhe në fund një juri profesioniste do të shpallë fituesen. Moderatore Aurela Hoxha, me pjesmarrjen e stilistes Rezarta Skifteri.
11:59
Interior
Detaje
Episodi 15: Do të jemi në shtëpinë e Mark dhe Sara Lavuanit. Në më pak se një minutë do të jemi në apartamentin e tyre me pamje nga kopshtet e Tuilerisë.
12:28
Xhada në Itali
Detaje
Episodi 3: Mirë se erdhët në Firence të Italisë! Më ndiqni në këtë sezon të dytë, për një ritakim të veçantë duke festuar me ushqim, së bashku me miqtë dhe familjen.
12:54
Hotelet e ëndrrave
Detaje
Episodi 5: Anembanë botës gjenden hotele të mrekullueshme, vepra të vizionit të patrembur dhe sipërmarrjes së guximshme.Këto hotele janë produkt i risisë, novacionit, krijimtarisë dhe një pune të jashtëzakonshme.
13:58
Udhëtim me Tren
Detaje
Episodi 2: Po nisemi drejt një aventure hekurudhore, e cila do të na çojë në zemër të Evropës. Me anë të "Udhërrëfyesi hekurudhor kontinental" do të eksplorojmë qytetet, artin, kulurën,misteret dhe traditat e tyre ekzotike.
15:00
Ha mirë dhe lirë
Detaje
Episodi 6: Eksploroni ushqimin në rrugë përmes një udhëtimi në 9 qytete aziatike.Receta, traditë, shije dhe aroma në pjatat e servirura në rrugë.
15:30
Restaurime në Charleston
Detaje
Episodi 6: Kontraktori i licencuar Trent Fasnacht ka një pasion për rinovimin e shtëpive të vjetra e të rrënuara në Charleston. Edhe pse kjo është nje sfide për të, ai dhe ekipi i tij e kalojnë me sukses duke i kthyer këtyre shtëpive shkëlqimin e dikurshëm.
15:56
Gatuaj dhe shijo në rrugë
Detaje
Episodi 4: Gatimet e rrugës po përjetojnë një revolucion, duke frymëzuar shefa të kuzhinës së sotme moderne anembanë botës...nga Rrethi Arktik në Azinë Juglindore, nga erëzat e Lindjes së Mesme në plazhet e Karaibeve, Ainslei Herriot gatuan e shijon disa prej recetave sekrete të ushqimit të rrugës.
16:44
Shtëpia e Modës
Detaje
Episodi 2: Modelja e famshme Joan Smalls sjell ide se si te vishemi per Halloween. Te jeni me stil por dhe te frikshem per feste.
17:04
Nga një fabrikë në tjetrën
Detaje
Episodi 5, Karamelet: Takime ekskluzive në disa nga fabrikat më të mëdha në Britani për të zbuluar sekretet prapa prodhimit të disa prej produkteve të preferuara.
18:06
Shpejt dhe thjesht nga Xhejmi
Detaje
Episodi 6: Në këtë sezon të dytë, Shef Xhejmi Oliver mbyll ciklin e tij të recetave të shpejta dhe të thjeshta. Përsëri ai do të sjellë receta me pak përbërës, të thjeshta në gatim sidomos për ditët e ngarkuara dhe pa energji për gatime të ndërlikuara.
18:36
Gatuajmë për miqtë
Detaje
Episodi 6: Këtë here Hilda dhe Geri do të organizojnë një piknik në natyrë. Na ndiqni për të pare menunë që kanë zgjedhur.
19:08
Blind Taste
Detaje
Java 4, Sezoni 3:Një program për të gjithë ata të cilët besojnë në aftësitë e tyre në gatim. Patenta e famshme e realizuar me njerëz të thjeshtë. Emocion, humor, aftësi garuese të gjitha nën patentën ndërkombëtare, BLIND TASTE.
20:09
Bëje vetë
Detaje
Episodi 6: Vendosëm të organizonim një konkurs, që do të sjellë në një punishte artistë dhe artizanë të shumtë. Çdo javë, krijuesit tanë do të konkurrojnë në sfida, që ne i kemi planifikuar për të vënë në provë aftësitë dhe krijimtarinë e tyre.
20:55
Në tavolinën e Shefit
Detaje
Episodi 6: Sezoni 3:Disa nga kuzhinierët më të njohur në botë ndajnë historitë e tyre personale, frymëzimet dhe stilet unike.Disiplina dhe talenti i çdo kuzhinieri zbulohet dhe shijohet ndërkohë që ai ose ajo përgatit një krijim të "frikshëm".
21:46
Shtëpia e Modës
Detaje
Episodi 2: Modelja e famshme Joan Smalls sjell ide se si te vishemi per Halloween. Te jeni me stil por dhe te frikshem per feste.
22:04
Ushqimi i së nesërmes
Detaje
Episodi 3: Dara OBriain i shoqëruar nga një ekip i ekspertësh na zbulon të ardhmen frikë-frymëzuese të ushqimit tonë. Në çdo episod njihemi me risi mahnitshme të cilat së shpejti do të jenë vakti ynë.
23:07
Shopping Night
Detaje
Episodi 4, Sezoni 1: Të kalosh një natë të tërë brenda qëndrës më të madhe tregtare në zemër të Tiranës, ETC. Në kërkim të veshjeve dhe aksesorëve për të qenë "më e mira" për një rast të caktuar mondan. Një garë me pengesa stili. Vetëm njëra do të jetë mbretëresha.
23:55
Thesaret e botës
Detaje
Provencë: Destinacionet më të bukura në botë! Dizajn dhe arkitekturë autentike, histori dhe kulturë…qytete për destinacione turistike mbresëlënëse.
00:09
Shopping Queens
Detaje
Java 3/ 5 vajza me një buxhet të caktuar, me një temë të dhënë dhe me vetëm 4 orë në dispozicion do të bëjnë pazar për të gjetur veshjen më të mirë. Secila prej tyre do të votohet nga 4 vajzat e tjera dhe në fund një juri profesioniste do të shpallë fituesen. Moderatore Aurela Hoxha, me pjesmarrjen e stilistes Rezarta Skifteri.
01:02
Interior
Detaje
Episodi 15: Do të jemi në shtëpinë e Mark dhe Sara Lavuanit. Në më pak se një minutë do të jemi në apartamentin e tyre me pamje nga kopshtet e Tuilerisë.
01:31
Xhada në Itali
Detaje
Episodi 3: Mirë se erdhët në Firence të Italisë! Më ndiqni në këtë sezon të dytë, për një ritakim të veçantë duke festuar me ushqim, së bashku me miqtë dhe familjen.
01:53
Hotelet e ëndrrave
Detaje
Episodi 5: Anembanë botës gjenden hotele të mrekullueshme, vepra të vizionit të patrembur dhe sipërmarrjes së guximshme.Këto hotele janë produkt i risisë, novacionit, krijimtarisë dhe një pune të jashtëzakonshme.
02:52
Udhëtim me Tren
Detaje
Episodi 2: Po nisemi drejt një aventure hekurudhore, e cila do të na çojë në zemër të Evropës. Me anë të "Udhërrëfyesi hekurudhor kontinental" do të eksplorojmë qytetet, artin, kulurën,misteret dhe traditat e tyre ekzotike.
03:52
Ha mirë dhe lirë
Detaje
Episodi 6: Eksploroni ushqimin në rrugë përmes një udhëtimi në 9 qytete aziatike.Receta, traditë, shije dhe aroma në pjatat e servirura në rrugë.
04:21
Restaurime në Charleston
Detaje
Episodi 6: Kontraktori i licencuar Trent Fasnacht ka një pasion për rinovimin e shtëpive të vjetra e të rrënuara në Charleston. Edhe pse kjo është nje sfide për të, ai dhe ekipi i tij e kalojnë me sukses duke i kthyer këtyre shtëpive shkëlqimin e dikurshëm.
04:43
Shtëpia e Modës
Detaje
Episodi 2: Modelja e famshme Joan Smalls sjell ide se si te vishemi per Halloween. Te jeni me stil por dhe te frikshem per feste.
04:57
Nga një fabrikë në tjetrën
Detaje
Episodi 5, Karamelet: Takime ekskluzive në disa nga fabrikat më të mëdha në Britani për të zbuluar sekretet prapa prodhimit të disa prej produkteve të preferuara.
05:57
Shpejt dhe thjesht nga Xhejmi
Detaje
Episodi 6: Në këtë sezon të dytë, Shef Xhejmi Oliver mbyll ciklin e tij të recetave të shpejta dhe të thjeshta. Përsëri ai do të sjellë receta me pak përbërës, të thjeshta në gatim sidomos për ditët e ngarkuara dhe pa energji për gatime të ndërlikuara.
06:25
Gatuajmë për miqtë
Detaje
Episodi 6: Këtë here Hilda dhe Geri do të organizojnë një piknik në natyrë. Na ndiqni për të pare menunë që kanë zgjedhur.
06:53
Blind Taste
Detaje
Java 4, Sezoni 3:Një program për të gjithë ata të cilët besojnë në aftësitë e tyre në gatim. Patenta e famshme e realizuar me njerëz të thjeshtë. Emocion, humor, aftësi garuese të gjitha nën patentën ndërkombëtare, BLIND TASTE.
07:52
Horoskopi Javor
Detaje
Horoskopi për javën 26 Tetor 01 Nentor: Parashikimi i yjeve për javen në vazhdim. Gjithçka që ka të bëjë me shëndetin, punën, financat, jetën sociale dhe sentimentale.
08:00
Me pamje nga mesdheu
Detaje
Episodi 5, Costa Del Sol: Charlie Luxton ndërrmerr një udhëtim përmes destinacioneve më të bukura të mesdheut, duke na treguar shtëpitë me arkitekturën, dizajnin dhe pamjet që ju lënë pa frymë.
08:49
Shtëpia e Modës
Detaje
Episodi 2: Modelja e famshme Joan Smalls sjell ide se si te vishemi per Halloween. Te jeni me stil por dhe te frikshem per feste.
09:08
Gatuajmë për miqtë
Detaje
Episodi 6: Këtë here Hilda dhe Geri do të organizojnë një piknik në natyrë. Na ndiqni për të pare menunë që kanë zgjedhur.
09:38
Odisea e luleve
Detaje
Episodi 2, Iris: Aroma të mrekullueshme, ngjyrat unike simbolika dhe historia e tyre e manhitshme na tregojnë se përse lulet zënë një vend të rëndësishëm në kulturën dhe zemrat tona.
10:12
Ëmbëlsirat e Zumbos
Detaje
Episodi 11: Pasioni i Adriano Zumbos për ëmbëlsirat i dha jetë një perandorie. Pastiçierët amatorë më të zotë australianë do të mundohen ta riprodhojnë atë. Mirë se erdhët në "Ëmbëlsirat e Zumbos"!
11:05
Shopping Queens
Detaje
Java 4/ 5 vajza me një buxhet të caktuar, me një temë të dhënë dhe me vetëm 4 orë në dispozicion do të bëjnë pazar për të gjetur veshjen më të mirë. Secila prej tyre do të votohet nga 4 vajzat e tjera dhe në fund një juri profesioniste do të shpallë fituesen. Moderatore Aurela Hoxha, me pjesmarrjen e stilistes Rezarta Skifteri.
12:01
Interior
Detaje
Episodi 16: Është poetike, është boheme dhe është këtu në Nims. Kjo është shtëpia e stilistes Mirjam Balei Devidalit. Çfarë përdorim me dhjetëra herë gjatë ditës?
12:31
Xhada në Itali
Detaje
Episodi 4: Mirë se erdhët në Firence të Italisë! Më ndiqni në këtë sezon të dytë, për një ritakim të veçantë duke festuar me ushqim, së bashku me miqtë dhe familjen.
12:57
Hotelet e ëndrrave
Detaje
Episodi 6: Anembanë botës gjenden hotele të mrekullueshme, vepra të vizionit të patrembur dhe sipërmarrjes së guximshme.Këto hotele janë produkt i risisë, novacionit, krijimtarisë dhe një pune të jashtëzakonshme.
14:01
Pushimet e Ëndrrave
Detaje
Episodi 2: Përfytyroni sikur do mund ti kalonit pushimet në disa prej destinacioneve më luksoze dhe më të shtrenjta në botë. Episodet e këtij dokumentari përshkruajnë pushimet luksoze të milionerëve në disa prej fshatrave turistike më luksoze, me shtatë yje, në botë.
15:03
Ha mirë dhe lirë
Detaje
Episodi 7: Eksploroni ushqimin në rrugë përmes një udhëtimi në 9 qytete aziatike.Receta, traditë, shije dhe aroma në pjatat e servirura në rrugë.
15:33
Restaurime në Charleston
Detaje
Episodi 4: Kontraktori i licencuar Trent Fasnacht ka një pasion për rinovimin e shtëpive të vjetra e të rrënuara në Charleston. Edhe pse kjo është nje sfide për të, ai dhe ekipi i tij e kalojnë me sukses duke i kthyer këtyre shtëpive shkëlqimin e dikurshëm.
16:00
Gatuaj dhe shijo në rrugë
Detaje
Episodi 5: Gatimet e rrugës po përjetojnë një revolucion, duke frymëzuar shefa të kuzhinës së sotme moderne anembanë botës...nga Rrethi Arktik në Azinë Juglindore, nga erëzat e Lindjes së Mesme në plazhet e Karaibeve, Ainslei Herriot gatuan e shijon disa prej recetave sekrete të ushqimit të rrugës.
16:47
Shtëpia e Modës
Detaje
Episodi 2: Modelja e famshme Joan Smalls sjell ide se si te vishemi per Halloween. Te jeni me stil por dhe te frikshem per feste.
17:07
Nga një fabrikë në tjetrën
Detaje
Episodi 6, Këpucët: Takime ekskluzive në disa nga fabrikat më të mëdha në Britani për të zbuluar sekretet prapa prodhimit të disa prej produkteve të preferuara.
18:09
Shtëpi magjepsëse
Detaje
Episodi 11: Kur e shikon shtëpinë nga jashtë, të duket shtëpi normale, pastaj hyn brenda dhe shtangesh.Të zakonshme nga jashtë por të shndërruara në ambiente magjepsëse brenda.
18:32
Çfarë ka shtëpia?
Detaje
Episodi 6: Sot do të sjellim një recete fantastike me përbërësin më të përdorur në kuzhinë "VEZA" me domate dhe erëza ose SHAKSHUKA.
18:50
Ndërtojmë kopshtin tuaj
Detaje
Episodi 4: Një ballkon zen dhe i gjelbëruar: Zhvillimi i një zone, zen dhe mbresëlënëse, të gjelbër larg syve të botës.
18:54
Ndërtojmë kopshtin tuaj
Detaje
Episodi 5: Një kopsht me tre ambiente: Vetëm në një kopsht, Vanesa, arkitekte peizazhesh, realizoi tre ambiente të ndryshëm.
19:04
Blind Taste
Detaje
Java 4, Sezoni 3:Një program për të gjithë ata të cilët besojnë në aftësitë e tyre në gatim. Patenta e famshme e realizuar me njerëz të thjeshtë. Emocion, humor, aftësi garuese të gjitha nën patentën ndërkombëtare, BLIND TASTE.
20:00
Të vërtetat mbi ushqimin
Detaje
Episodi 1: Çfarë thonë studimet e fundit shkencore për pasojat e sheqerit te ne? Po për kaloritë? Çfarë ndodh në të vërtetë kur marrim ilaçe? Misioni yne është të zbulojmë këto të vërteta.
21:02
Surpriza SD
Detaje
Episodi 5, Vlera: Një emision që ka në fokus personat me sindromën Down. Njihemi me historitë familjare, përjetimet dhe ëndrrat e këtyre fëmijëve me aftësi ndryshe.
21:54
Një kujdes më shumë për ushqimin
Detaje
Episodi 3: Ushqimi që hamë…Cfare dini vërtet për të? Për të zbuluar përgjigjet, do të udhëtojmë nëpër botë, duke trokitur në dyer fabrikash ushqimore dhe duke bërë pyetje që atyre nuk u janë bërë kurrë.
22:18
Arti i disenjimit
Detaje
Dokumentar: Ky episod na njeh me profilin e disenjatores britanike, Ilse Kroford. Ajo disenjon që nga hapësirat e hoteleve më të mira të botës e deri te mobiliet "IKEA", të cilat janë të bukura për tu parë dhe përcjellin ndjesinë e mirëqenies.
23:03
Shopping Night
Detaje
Episodi 5, Sezoni 1: Të kalosh një natë të tërë brenda qëndrës më të madhe tregtare në zemër të Tiranës, ETC. Në kërkim të veshjeve dhe aksesorëve për të qenë "më e mira" për një rast të caktuar mondan. Një garë me pengesa stili. Vetëm njëra do të jetë mbretëresha.
23:53
Historia e një dizajni
Detaje
Episodi 70: Karrigia përkundëse. Të jemi të sinqertë, para pak kohësh, të gjithëve na pëlqente të përkundeshim. Por ja ku vjen sërish kjo orendi që na dëfren sërish në ambientet tona të brendshme.
On air:Në tavolinën e Shefit
Me pas:Shtëpia e Modës

SOT NE LIVING HD

  • Ushqimi i së nesërmes 22:04
  • Shopping Night 23:07
  • Thesaret e botës 23:55
  • Shopping Queens 00:09
  • Interior 01:02
  • Xhada në Itali 01:31
  • Hotelet e ëndrrave 01:53