On air:Home Makeover
Me pas:Sfida e poçarisë ep 2

SOT NE LIVING HD

  • Shef Renato Mekolli 14:28
  • E urrej kopshtin tim 14:59
  • Krijo dhe ndrysho me Olgen ep 3 15:21
  • Restaurime në Charleston ep 3 15:57
  • Të vesh rregull në 5 minuta 16:18
  • Shpejt dhe thjesht nga Xhejmi 16:31
  • Ushqimi i së nesërmes ep 3 16:59