On air:Bëje vetë ep 6
Me pas:Në shoqërinë e Betit

SOT NE LIVING HD

  • Home Makeover 13:02
  • Sfida e poçarisë ep 2 13:23
  • Shef Renato Mekolli 14:28
  • E urrej kopshtin tim 14:59
  • Krijo dhe ndrysho me Olgen ep 3 15:21
  • Restaurime në Charleston ep 3 15:57
  • Të vesh rregull në 5 minuta 16:18