On air:Restaurime në Charleston ep 4
Me pas:Shpejt dhe thjesht nga Xhejmi ep 6

SOT NE LIVING HD

  • Shopping Queens ep 3/java 1 17:00
  • Koleksioni i Menyve ep 1 17:30
  • Nga të shkatërruara në të jashtëzakonshme ep 6 17:59
  • Ana tjetër e medaljes ep 3 19:02
  • Të ndërtosh shtëpinë e ëndrrave ep 14 20:00
  • Të udhëtosh me stil ep 6 20:31
  • Të shijojmë Siçilinë ep 3 21:00