Ujori

8 Janar 2019, 13:43 Ujori

Vjetor 2022

Energjitë tuaja duhet t’i përdorni më mirë gjatë vitit 2022. Nuk lejohen shpërdorimet e kota, si të kohës ashtu ed...

8 Janar 2019, 13:43 Ujori

Mujor TETOR

Gëzuar tetorin, Ujorë! Astrologët ju quajnë “jashtëtokësorët e zodiakut” për shkak të prirjes që k...

8 Janar 2019, 13:43 Ujori

Javor 13-19 mars

Megjithëse nuk besoni në kufizimet tokësore dhe materializmin, po zbuloni se nevoja juaj e lindur për siguri është më e fort&...