News

Shendeti

Astroliving

Personazh

Kuzhina

Familja

Dekorime 22 Prill 2019

Eleganca e stilit neoklasik, brenda një shtëpie luksoze, por jo të ekzagjeruar

Dekorime ^autori^

 • Javor
 • Mujor
 • Vjetor

Bukuria

Modë

Shtepia

Living video

My Living - Episodi 14//Dizajn venecian nga Ermal Biraku

 • My Living -Episodi 14// Emiliano Biraku, shqiptari qe synon te udheheqe Venecian

 • My Living - Episodi 14//Lucia Nadin, 4 botime per Shqiperine

 • My Living - Episodi 14//Ne zbulim te Venecias

 • My Living - Episodi 14//Shije veneciane

 • Familja Kuqezi - Episodi 15/ Harresa

 • Familja Kuqezi - Episodi 14/ Zanafilla! 1912

 • My Living - Episodi 13// Almira Xhembulla, deputetja zbulon jetën jashtë parlamentit

 • My Living - Episodi 13// Fishtë, Jana dhe Vasili tregojnë sekretet e poçarisë

 • My Living - Episodi 13// Garderoba e pasur e Lorin Bekteshit

 • My Living - Episodi 13// Një apartament amerikan në Tiranë

Living video

Udhëtime